Cum putem efectua plăți – Primăria Cârcea


Cum putem efectua plăți – Primăria Cârcea

TAXE SI IMPOZITE LOCALE

Primăria Comunei Cârcea pune la dispoziţia contribuabililor şi modalitatea de plată online a taxelor şi impozitelor locale prin intermediul paginii https://www.ghişeul.ro. Paşii care trebuie parcurşi pentru a putea efectua plata online, îi găsiţi la secţiunea “întrebări frecvente”, întrebarea nr.5: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/informatii/intrebari-frecvente.

Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de logare pentru ghiseul.ro:

1. Metoda online de obținere a datelor de logare: accesati sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

* În cazul în care deţineţi bunuri mobile sau imobile în mai multe localităţi, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziţie datele de acces în Ghişeul.ro

Odată eliberate datele de acces de către o instituţie publică nu mai puteţi apela la o altă instituţie publică pentru o nouă eliberare

2. Primăria vă poate genera datele de logare în urma unei solicitarii făcute de dvs în acest sens. Puteti solicita date de acces (utilizator și parolă) de la Primăria Cârcea, care este înregistrată în sistem şi este activă pentru plata cu autentificare. Datele de contact ale Primăriei le puteţi accesa prin „click” pe denumirea instituţiei în Secţiunea Instituţii înrolate.

 

  De asemenea şi celelalte modalităţi de plată rămân valabile: plata cu cardul la ghişeul Taxe şi Impozite şi plata numerar.

Distribuie

Sus